Tessa Kortenbach:

Story: Als zelfstandig mindfulnesstrainer en dans- en stemtherapeut werk ik op verschillende locaties aan diverse uiteenlopen projecten. Naast het werken in mijn praktijk voor dans en stem geef ik ook danssessies, danslessen, workshops, coachingssessies.

Ik ben erg gedreven, enthousiast en gepassioneerd. Ik hou van mijn werk en ben nog steeds blij dat ik het lef had om te kiezen voor het “onzekere beroep”als dans-, stemtherapeut. Gedurende mijn loopbaan kom ik bij mezelf steeds weer dezelfde ervaringen tegen: durven, vertrouwen, doen, doorgaan, fouten maken, leren, delen en blijven ontwikkelen.

 

(Tessa’s website waar je alle info over haar kunt vinden)

 

Beoordeling: “uit: Presentatietips voor zangers en koren

Tessa is oa bekend van haar (overigens gratis) uitgave “Presentatietips voor zangers en koren“ Waarin ze middels 7 stappen op zoek gaat met de deelnemers naar een indrukwekkende en eerlijke presentatie. Dit zegt ze er zelf over: “Ik vind het belangrijk dat een presentatie kloppend is, kloppend bij het lied maar ook kloppend voor jou. Deze methode is vooral gericht op houding/ uitstraling en lichaamstaal. Heel subtiel, maar oh zo belangrijk! Indruk maken door jezelf te zijn is de beste uitleg van deze methode“.

Tessa zal elk optreden van de koren tijdens het middagfestival bekijken en aansluitend jullie fysiek, op het podium kennis laten maken met steeds een onderdeel uit haar presentatietraining

 

Deelname aan het MiddagFestival Kost € 75,– (tenzij het koor ’s avonds ook deelneemt, dan is het gratis)