Harjo Pasveer:

Sinds 1997 is Harjo Hoofdvak-Zang techniekdocent aan de Pop- en Jazzafdelingen van CODARTS Hogeschool voor de kunsten te Rotterdam. Hij werkt in nauw contact met KNO-artsen en Logopedisten.Sinds september 2010 is Harjo Pasveer ook als Hoofdvak-Zang techniekdocent verbonden aan de Pop/Jazzafdeling van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Als freelance Vocal Coach heeft Harjo met bekende vocalisten gewerkt. Dit heeft ook geleid tot medewerking aan radio- en televisie-uitzendingen zoals b.v. “De Wereld Draait Door”, “Dit Is De Dag” en “Sterren.NL” Vocalisten waar Harjo mee werkt / heeft gewerkt zijn oa: Alain Clark, Caro Emerald, Giovanca, Pete Philly, Chef’s Special, Stevie Ann, Roel van Velsen, George Kooymans (Golden Earring), Jan Smit, Frans Bauer, Gers Pardoel en finalisten van Idols, The Voice Of Holland, X-Factor, De Hit en De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

 

(Hier vind je de website van Harjo zelf met alle info over hem)

 

Workshop: “Stijlgerichte Zangtechniek voor Koorzangers

Er is een groot verschil in stemgebruik tussen Rock, RMB, SW, jazz of klassiek etc. Je krijgt inzicht / grip op die verschillen en leert ze toepassen op jullie  eigen repertoire. Op een voor ieder herkenbare manier wordt duidelijk gemaakt wat er misgaat in zingen. Hilarische voorbeelden uit ieders praktijk laten zien hoe we ons zelf in de weg zitten. Meestal zingen we de goede noten en gedragen we ons enthousiast…. De workshop is toegankelijk voor alle niveaus; Ook als je geen noten leest en nooit zangles hebt gehad, leer je hier binnen een uur wat het verschil is tussen “enthousiast en professioneel”

 

 

De workshop vindt plaats in het Vestzaktheater (in het theater) en duurt plm 1 uur. Kosten zijn € 75,–